Ambient on/off

Ministria e Financave

25 Day 2,240, 05:32 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Pershendetje Shqiptare te nderuar

Falenderoj Presidentin Peja001 per besimin e dhene, do mundohem t’i kryeje detyrat e mija me pergjegjesin me te larte.

Si qellim primar une si minister i … read more »

[Ministria e Drejtësisë] Zgjedhjet e Kongresit

7 Day 2,198, 10:53 Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPershendetje Shqiptare te nderuar

Ne vazhdim do te paraqes raportin per zgjedhjet parlamentare te mbajtura dje.
Fatmirsisht zgjedhjet ishin te qeta dhe u zhvilluan pa shum zhurm. Zgjedhjet mund te … read more »

[Ministria e Drejtësisë] Zgjedhjet partiake

20 Day 2,188, 13:48 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Përshëndetje qytetarë te Shqiperise


Si Minister i Drejtesise me ane te ketij artikulli do te jap nje raport lidhur me Zgjedhjet Partiake te mbajtura dje me datën 15 Nëntor.
Zgjedhjet Partiake te

read more »

Komunikate nga Ministria e Drejtesise

13 Day 2,180, 15:24 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis


Qytetarë dhe qytetare të eShqipërisë !

Sot u botua nje artikull nga lojtari Zhvejk Again (Artikulli) dhe ne komentet e … read more »

Ministria e Drejtësisë dhe Gjykata

13 Day 2,178, 09:17 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Përshëndetje qytetar të e ShqipërisëUroj presidentin cLaw eagLe dhe i uroj punë të suksesshme ashtu si dhe gjithë kabinetit qeveritar , falemnderit për besimin e dhënë.
Unë si Ministër i Drejtë

read more »