Ambient on/off

Lidhur me SIRIUS

56 Day 2,305, 08:30 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Artikull nga Endrit Zeka pasi me kerkoi ta postoja ne Shqiperi per lojtaret e eShqiperise.

Pershendetje motra dhe vellezer,qytetar te ndershem te eShqiperise!

Dje ndodhi diqka qe nuk pritej te ndodhte dhe nuk … read more »