Ambient on/off

БАЛКАН ГОРИ (есен-зима) 2011

24 Day 1,375, 08:28 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Летото привршува, луѓето се враќаат од одмор, војската на еРепублик полека полека се собира од сите страни... Конечно се очекува спласнување на температурите и да почне „нормално“ да се живее.

Сепак, жештините на нашиот мил, мал и напатен балкан

read more »

Молитва

14 Day 1,372, 04:57 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Молитва:

Струме наш
Струме наш, кој си во позадината
да се стартува компјутерот твој,
да заиграат маусот и тастатурата твоја,
read more »

ФАЛА ТИ БОЖЕ ШТО НЕ СУМ ВО ЕУ!!! МАКЕДОНИЈА Е МОЈОТ ДОМ!!!

33 Day 1,232, 15:04 Republic of Macedonia (FYROM)

Случајно налетав на една српска колумна:

http://www.erepublik.com/en/article/how-low-can-a-nation-go--1736830/1/20

во која српски граѓанин зборува отворено за грчкиот национализам кој го прочитал во оваа колумна:

http://www.erepublik.com/en/

read more »

Измени околу продажбата на фирма [ретко кој приметил]

5 Day 1,215, 06:26 Republic of Macedonia (FYROM)

Сите знаеме дека порано кога имавме некоја фирма и ја клававме на продажба можевме ние сами да си одредиме цена. Таа цена ја правевме на сметка кој левел е таа фирма Q1,Q2, колку лиценци има, колку готови производи, колку RAW материјали и се разбира

read more »

ДО КОГА ЌЕ СЕ ЛАКОМИТЕ??? [владата да чита]

6 Day 1,214, 06:42 Republic of Macedonia (FYROM)

Играчите во Македонија за жал имаат чувство дека во нивните фирми за камен произведуваат злато. Знаеме сите дека таквите фирми се ретки но тоа не значи дека додека сите други фирми за RAW материјали ги намалуваат цените каменот треба да расти. Камено

read more »