Ambient on/off

DO? What is this sheet ? .... I will say CO

6 Day 2,202, 14:34 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Знам DO значи Daily Order а за што се користи ?


Знај некој ?

Иначе јас после долго време ( можеби еден месец, а можеби и два месеци ) завршив DO. Чудо еРепубликанци :) Изгледа после долг

read more »

Искуството на еден англичанец со неговите потстанари Македонци

17 Day 2,198, 08:26 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Во овие стресни мигови на еМакедонскиот народ решив по долго време од 3-4 месеци да напишам статока која можеби ке го развесели еМакедноскиот народ.
*Краток дел на статијата:
***-Во приказнава се раскажива за искуствата на еден англичанец со некој

read more »

Плато е баниран !!! 100% ВИСТИНА !!! ПРОВЕРИ!!!!!!!!

2 Day 2,094, 11:39 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

ПЛАТО Е БАНИРАНА ПА ТОА Е НЕВОЗМОЖНО ЛОЛ!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

http://www.erepublik.com/en/citizen/profile/2

Вашата птица ве известува... :)

read more »

Новиот амбасадор на еБугарија и на е Црна гора

13 Day 2,055, 05:27 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Како амбасадор на Бугарија правам анализа:
- Бугарија е членка на ЦОТ
- Бугарија нема конгрес
- Бугарија има МПП со македонија и е во добри односи со Македонија
- Бугарија е под ропство на Романија
- ПЛатата во бугарија изнесува 17 ЦЦ
- Претсе

read more »

Прилеп Пиво фест 2013* [ Сколовранец ]

49 Day 2,050, 05:44 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Во наредниве денови ќе се одржи 11 издание на Фестивалот на пивото за сите кој обожуваат пиво и скара, а јас како ГОРД ПРИЛЕПЧАНЕЦ ве известувам дека:

- Фестивалот ќе трае 4 дена
- Фестивал ќе биди од 18-21јули
- Првата вечер (

read more »