Ambient on/off

AS dhe Zhvillimet e Fundit ne Shqiperi

41 Day 2,102, 08:30 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Pershendetje qytetar

Pas mbarimit te 3 luftave , dy kunder Malit te Zi dhe nje kunder Indise, ku malazezt me shum mencuri arriten te nai ndajne Mburojen ne 3 pjese dhe arriten nje fitore.

Pas kesaj ndodhi gjeja tjeter te cilen ishim duke

read more »

Lufta e rradhes Dhe Defense Shield.

23 Day 2,087, 17:24 Published in Albania Albania Warfare analysis Warfare analysis

Pershendetje vllezer.

Sic e dijm te gjith , eshte hapur nje Tournament i ri i quajtur Nacional Shield.

Ky torunament Ndahet ne dy pjese , Pjesa individuale dhe nacionale.Disa sqarime te shkurtra:

read more »

EDEN,eUSA,Friends Many thnx for Help us

30 Day 1,894, 06:30 Published in USA USA Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Djema kaloni mir e Ju pershendes te gjitheve...

Kosova is Kosova

i am Quit from this Game i have a Good time in this Game and many Friends

and this time 4ever.....
read more »

Peja City

15 Day 1,830, 06:50 Published in USA USA Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Peja solemnisht e hap javën festive per nder të 113 vjetorit të Lidhjes së Pejës Besa Besë
dhe 100 vjetorit të Shtetit Shqiptar.


Dy nga nënshkruesit e Deklaratës së Pavarësisë, Delegatët nga Kosova - Peja, Bedri Pejani dhe Salih Gjuka[/read more »