Ambient on/off

Čovjek vrijedi onoliko koliko vrijedi njegova riječ

31 Day 2,286, 12:31 China Political debates and analysis Political debates and analysis

Mi kao zajednica imamo odgovornost prema Domovini. Odgovorni smo i kada dozvolimo da luđak sjedne u kongresnu ili predsjedničku fotelju pa sruši povjerenje Hrvata u eSvijetu. Ne pomažu ni botovi ni male ekstremne skupine koliko zdrav razum zajednice

read more »

IZMIŠLJAM KAKO DA SMUVAM DAN.

31 Day 2,258, 18:04 China Political debates and analysis Political debates and analysis

Stvarno sam mislio da svaki hyper aktivan član naše eZajednice u politici, vojsci i novinarstvu pukne kao puška i počne lupati nebuloze i nelogično trabunjati... po svojim novinama. Smatrao sam to fenomenom preambicioznih igrača... ali izgleda

read more »

Gledati zajedno u istom smjeru!

21 Day 2,208, 07:05 China Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentI opet dođe zima, vještice i krampusi te razne ublehe se počeše motati po našim kalendarima a nekima i oko profila, MU-a, stranki, kuća i stanova. I ako neki tvrde da mislim, a ne mislim … read more »

Prošao sam brda i doline i nešto tako od sudbine...

20 Day 2,186, 11:27 China Financial business Financial business


"Što će postati kopriva, odmalena žeže."

07.02.2010. godine gospodnje počinjem igrati eRepublik i odmah u samom početku nestrpljiv posuđujem 10 zlata da skupim dovoljno i kupim … read more »

The gentlemens in politik (Croatia) 中国克罗地亚和盟友永远的朋友

60 Day 2,166, 05:43 China Political debates and analysis Political debates and analysisTeško mi je gledati kako eHrvatska tone u moru gluposti i kako glasni raskokodakani dečki pokušavaju manipulirati javnosti i igračima koji ne žive samo eRepublik pa ne stignu razanati … read more »