Ambient on/off

ВОЈВОДИ ТЕТОВО - ПОМОШ ЗА АНДРЕЈ !!!

20 Day 2,030, 03:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Дојде време кога треба да се помогне, да се тргне настрана ривалството и клубските бои.
Навивачката група ВОЈВОДИ во петок и во сабота навечер пред кафичите Републик, Амнезија и Диверсо ке постави кутии со цел собирање на финансиски средства кој ке

read more »

OUR SAVIOR ..

5 Day 1,858, 04:47 Published in Spain Spain Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

this is truth about that why the end of the world didnt came !!!
Chuck Norris just shared a story that he couldnt sing that song Good Morning Noone .. and he decided to save the world once again !!
[img]https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/[/img]

read more »

Македонски Амбасадор во еШпанија

20 Day 1,850, 10:20 Published in Spain Spain Political debates and analysis Political debates and analysis


Здраво Пријатели !
Како што видовте во амбасадорската статија јас бев избран за да ја вршам таа функција во Шпанија.


Шпанија економски има 9/ … read more »

BRATSKO - SESTRINSKI RUCEK

1 Day 1,833, 01:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

SE KANAT SITE PRIJATELI I NEPRIJATELI NA BRATSKO SESTRINSKI RUCEK !!!

read more »

РЕАЛНОСТА ВО МАКЕДОНИЈА !!!!

21 Day 1,832, 11:11 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Бидејќи навивањето и национализмот се тесно поврзани на Балканите, сакам да искоменитрам нешто во врска со случувањата во главниот град.
Имено празникот на шиптарското знаме се празнува веќе цела недела, може да се каже дека ни дадоа одличен приме

read more »