Ambient on/off

Кандидатура за претседател [НЕНОДС]

84 Day 2,905, 09:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани македонци дојде време да се кандидирам и ја за Претседател на еМакедонија после долго размислување одлучив дека овој месец можам да одвојам слободно време за позицијата еПретседател на еМакедонија.
Некои од вас ме познаваат лично некои не

read more »

New Elite MU - Red Fury II Division

103 Day 2,896, 11:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Greetings soldiers of the New World!

It is on our great pleasure to announce the creation of the new Elite Military Unit – Red Fury II Divison
We are read more »

Подготовки за пакови Д2 [НЕНОДС]

28 Day 2,848, 12:24 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Како што знаете минатиот месец успеавме да опремиме неколку д2 акаунти кои што од ден во ден стануваат се подобри во нивната дивизија и даваат дополнителен придонес во зајакнување на македонската втора дивизија.

Бидејки минатата акција беше успешн

read more »

Д2 инвестиција и организација [НЕНОДС]

78 Day 2,843, 09:45 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Снабдувањето со пакови на Д2 акаунти заврши успешно.Малце нервози неколку ноќи не преспиени меѓутоа успеавме за сите што одлучивме да земеме пацкови (инфантри и повер пак).

Според моите информации опремени и активни акаунти за овој месец имаме 12,

read more »

Мобилизација на Д2 играчи ! [NENODS]

53 Day 2,809, 10:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Статијава ја пишувам со една единствена цел, а тоа е да сите играчи од Д2 македонци кој сметаат дека можат помогнат на татковината а притоа користат инфантри кит и power pack да се пријават со цел да направиме кружна порака во која сите играчи([url=

read more »