Ambient on/off

LONG LIVE THE GREEKS

2 Day 2,229, 06:11 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

JUST KIDDINGread more »

Љуфнав "0" ми е мака да преправам

1 Day 2,153, 01:33 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »

Hi Plato...

5 Day 2,119, 11:27 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »

Пронајди ја грешката

2 Day 2,105, 03:35 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »

Прашање

2 Day 2,095, 14:10 Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Еден ден пијам кафе со брачед ми... и ми вели, имам една игра ако сакаш даја почниш. Досадна е ама за Македонија е...
Од почеток ја играв... не да беше досадна...носе случи напад на Бугарија.. се зеде Софија...таква сплотеност намакедонците макар

read more »