Ambient on/off

[MoEdu] Misioni Spring Hunt ne Shqipë

15 Day 2,345, 12:19 Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Pershendetje nga MoE ne kete artikull kam per detyer spjegimin ne shqip te Misionit te fundit qe esht tani ne kete jav,pershkrimin e cdo misioni nuk e kam read more »

[MoEdu] Pse duhet te luftojme ne luften Guerile

17 Day 2,345, 10:21 Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Pse duhet te luftojme ne luften guerile?Megjithese rregullat per luften guerile kane ndryshuar kohet e fundit,per te mesuar cka eshte dhe si … read more »

[MoEdu] Shperndarja e Subvencioneve Prill 2014

25 Day 2,345, 06:50 Albania Financial business Financial business

Pershendetje nga MoE ne kete artikull do publikojm Shperndarjen e Subvencione Prill 2014 nuk ka pasur shum aplikime kshtu qe 200 gold jan ndar per 14 veta te cilet kan aplikuar.
1.
[img]http://i.[/img] … read more »

[MoEdu] Programi per Subvencione Prill 2014

20 Day 2,342, 00:31 Albania Financial business Financial business


Pershendetje nga MoE kete muj kemi vendosur Programin per Subvencione ku ne kete program do ndihmojm lojtaret e rinjë per te rritur TG e tyre.
Qeveria do te shperndaj 200 Golld per per lojtaret te cilet
read more »

[MoEdu]ChatZilla - nje opsion tjeter per IRC

6 Day 2,333, 02:53 Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublikMenyrat per te pasur qasje ne IRC(chat) jane te shumta.Ka web-faqe te cilat na e ofrojne kete mundesi direkt permes internetit pa pase nevoje per te shkarkuar asnje program.Zakonisht kjo menyre nuk eshte … read more »