Ambient on/off

Sekoj do MM medal!

32 Day 1,739, 07:21 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Најлесен начид до ММ медалот без купивање на претплати и со малку вложен труд е МММ проектот.
Се што треба да направите е да го пополните ОВОЈ ДОКУМread more »

Со слога до успех!

24 Day 1,697, 05:41 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Во првиот дел на мојата статија малку ке се задржам на случувањата во МКД во последниот период а потоа да дадам неколку предлози кои се надевам може да се искористат за доброто на нашата татковина.
Ова што се случува во еМакедонија последниот период

read more »