Ambient on/off

Апел за помош/ Appeal for help

18 Day 2,395, 12:01 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Жарко Јовичиќ (23) боледува од тумор на синусите и мора итно да се оперира( Во сабота 14 јуни 2014).
Ова е жиро сметката на која може да се донираат средства: 200002240643053
Ви благодариме на хуманоста!


Броеви за донација :
070/143-173 T-

read more »

Апел за помош

4 Day 2,049, 04:15 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Димитрија Ласовски 27 години, МАТИЧЕН БРОЈ:3012985410002 ,боледува од рак на тестисот кој што и покрај едно годишното лекување во нашата држава се прошири на белите дробови и на мозокот.Сите методи во нашата држава за лекување на оваа болест се исцрп

read more »

НЕ е сеедно!!!

3 Day 1,528, 08:53 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Е ова ти се вика на погрешно место - во погрешно време...

Повеќе инфо во статијата!
линкот:
НЕ Е СЕЕДНО


превземено од idividi.com.

read more »

Кандидат за конгресмен - Najran [ЗПеМ]

4 Day 1,462, 16:49 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

И официјално избран сум за официјален кандидат за конгресменското место во Најран најјугоисточната точка од нашава еМакедонија.

Самиот факт што ме прифати раководството на ЗПеМ и ќе го цитирам Претседателот: „ЗПеМ за овие и

read more »

Вицотека

12 Day 1,377, 05:00 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Ќеф
Хитлер фатил Американец, Французин и Македонец. Најпрвин му се обратил на Американецот:
- Овде имаш 8 ракии, колку ќе испиеш?
- 4!
- … read more »