Ambient on/off

Среќа УПМ

0 Day 2,232, 13:20 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Овој неделниот предизвик ме нервира...

За 10 часа завршува, ова што ми појачува штетата е 8 часа...
Значи треба да станувам во 10 часот за да го земам?
-.- Може ли некако да

read more »

Шега за Грците

12 Day 2,211, 06:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Шега за Грците :P

Си се запрашал ли зошто на кратата Грците имаат кафеава боја?
Не!
Имаат кафеава боја бидејќи се ГОМНА!
:D:D:D
read more »

Subscribers

0 Day 2,126, 11:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Ве молам дајте суб на весникот
Ако сакате да дадам и на вашиот пишете го линкот на весникот во коментар и јас ќе ви кажам (ако сакате) број на суб. ;)
Сакам да го земам медалот ама тешко оди...

Благодарам однапред.

read more »

Battle Hero

0 Day 2,024, 13:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik


(Сите други резерви ми се искористени)
Македонци, прашував многу играчи како да дојдам до BH, и сите ми кажаа да чувам повеќе време базуки. Еве чувам, си дадов сите голдови за нишани и … read more »

Злато

1 Day 2,014, 04:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Дали ќе може некој да ми позејми 2 ГОЛД?
Итно ми требаат, ќе му ги вратам најмалку за една недела.
Пред некој ден можеше да се качуваат левел фабриките за јадење и оружје со 45% намаление. Ги качив ама сега секој ден од се материјалите за храна ми

read more »