Ambient on/off

[sarmetina] Карма

13 Day 2,239, 17:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Неодамна и кажав збогум на играва. Акаунтов го игра друг играч, а јас, ете така од време на време користам прилика за да видам што се случува...

Добро, катастрофа и не е некој збор кој може да ја опише ситуацијата, но тоа е... нема што да се каже

read more »

[sarmetina] Почна Baby Boom акцијата - еве што треба да правите

32 Day 2,145, 02:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

[sarmetina] Почна Baby Boom акцијата - еве што треба да правите
http://www.erepublik.com/en/article/-sarmetina-baby-boom-1-2325728/1/20
~~shout~~


Дечки, поздрав.

Како што беше најавено, денеска почнува BB акцијата. Иако сум у големи гу … read more »

[sarmetina] Нов Baby Boom

54 Day 2,142, 15:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

[sarmetina] Нов Baby Boom
http://www.erepublik.com/en/newspaper/press24-mk-243233/1
~~~shout~~~


Точно 165 дена по последниот [url=http://www.erepublik.com/read more »

[sarmetina] Вистината најмногу боли

73 Day 1,977, 06:38 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment[sarmetina] Вистината најмногу боли
http://www.erepublik.com/en/article/-sarmetina-1-2247690/1/20Еј колку време помина откако поселден па … read more »

[sarmetina] Успешен Baby Boom - честитам еМакедонци

58 Day 1,853, 13:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Последната акција за привлекување на нови играчи кој почна пред два дена, ја оценувам за успешна.
Со околу 1400 нови играчи, мислам дека направивме добар прилив, за што ви честитам на сите кои вложивте пред се време, а потоа и виртуелни пари, лебови

read more »