Ambient on/off

Тончи ис алајв ен кикин’

8 Day 1,852, 21:52 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Само да пишам дека се вратив од брод. Ми заврши првиот договор кој траеше 8 месеци и сеа иам 2 месеци одмор. Обично ќе дремам ноќе на играва, така да ако треба у трета дивизија нешто да се менува, пишувајте, иам пушки/пиштоли :)

Со среќа на сите и

read more »

Сефте

7 Day 1,566, 09:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Оваа статија ја пишувам за да не зјае весников празен :)

Кога ќе имам повеќе, ќе пишам.

read more »