Ambient on/off

Australia on fire !!!

20 Day 2,335, 10:35 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentAAAAAAAAAAAAAAA PPPPPPRRRRRRRCCCCCCCC!!!!!!read more »

Тактика за ослободување и конгрес

29 Day 2,295, 15:30 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

17

read more »

Собиранка Охрид - After Party ПЕШЧАНИ [Видеа + Слики]

69 Day 2,023, 15:49 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Собиранката се деси, ДиАнголо беше шо беше...............

Но, потоа.........................

По долго убедување (2-3мин) дали да се продолжи во некој од ОхриТските локали или кај мене дома, се одлучивме за HomeParty кај мене.

Гајба пиво, ли

read more »

JBG

7 Day 1,861, 18:54 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

JBG

:*just hug :*

read more »

Избори гласај за бакнеж не за тенк

7 Day 1,800, 03:33 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Избори гласај за бакнеж не за тенк

Кратко и јасно овие избори ке се потрудиме да бидат регуларни и фер.
Сите сакаат тенкови и голд но еден бакнеж од вакава лепотица ке ви го смени мислењето.
Одиме со ново мото на избори:

---ГЛАСАЈ ЗА БАКНЕЖ

read more »