Ambient on/off

Инфо за поплавите [Објавена во МК]

37 Day 2,632, 12:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

На барање на Алис, ова е нејзината статија објавена во еМакедонскиот етер.

Не знам колку би помогнал ама еве едно мало инфо од мене :)

[img]http:/[/img] … read more »

Т'га за југ [SS]

38 Day 2,622, 12:08 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Во контекст на поракиве „Птиците да се вратат на југ“, ја пишувам оваа статија.. Повеќето можеби ве потсети на песната од каде и што е текстот (Оган под ѕвездите - Меморија)
но мене ме потсети на мојата омилена

read more »

Претседателска кандидатура [Severrus]

137 Day 2,540, 11:07 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Поздрав Македонци и Македонки,

Ви се обраќам со цел да ви ја претставам мојата кандидатура за Претседател на еМакедонија.

На играва дојдов со првиот Бејби Бум од Телевизија Сител, и имам стекнато големо искуство во механизмите на играва, … read more »

[Severrus] Baby Gold Challenge

26 Day 2,481, 13:50 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Greetings friends,

as the result of the RL initiation by ALS, the Ice Bucket Challenge, eRepublik players decided to turn it in eRepublikan help for the babies. As I am aware, it was a Serbian initiation, and I am most glad to see many … read more »

[ВАЖНО] ВОСТАНИЕТО СЕ ПУШТА!!

4 Day 2,455, 21:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

За едно востание едвај се договараме, а не знам како ќе летаме... :|Значи, востанието од Нов Зеланд ТРЕБА ДА ГО ИЗГУБИМЕ, тоа е дел од Тренинг Војната.


erepublik.com/en/military/battlefield/54660

МАВАЈ ЗА НОВ ЗЕЛАНД !!

read more »