Ambient on/off

Диктаторче [akconel]

37 Day 2,268, 08:25 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав Македонци.

Оваа е статија која ќе биде наменета за еден од кандидатите за ЦП на еМКД kavadarci4ever

Човекот ги премина сите граници и сака повторно со лаги, манипулации и плачење да дојде до ЦП место. Истото го направи и пред 2 месеци к

read more »

Како до јаки Д1 и Д2 [Makedonec21]

63 Day 2,259, 09:18 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Си седа ја така на овој компјутеров мој,досадно у тииит матерна,надвор ладно дома досадно, арно ама ми текна една идеја и реков ај ке пишува статија чунки и од мене нешто добро за оваа наша еЗаедница да испаднет..секако ако се прифатит идејата што ми

read more »

*Happy*New*Year*[Wendy]

32 Day 2,233, 06:54 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

*********************************************************************************

Драги мои...Заминува уште една година зад нас, за некој убава за некој помалку убава за некој најубава. Во изминатава година сите имавме убави и лоши мигови и момент

read more »

МЗЗ бара помош за е-бебињата

58 Day 2,210, 09:15 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добро вечер Македонци и Македонки о/

Сите ја знаееме моменталната состојба и ситуација на еМакедонија. Периодов е многу тежок за сите нас... Поради моменталната сосотојба на Народна

read more »

МЗЗ - Отчет за Ноември - Декември

29 Day 2,207, 17:10 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добро вечер, добро утро, добар ден или како и да е.. Македонци, Македонки...

Измина уште еден работен мандат и месец од нашиот еЖивот...(за кој како) али за мене и за vasko101
работен

read more »