Ambient on/off

Последен поздрав од мене!

13 Day 2,003, 10:00 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Конечно дојде денот да се откажам. Со месеци не сум оној играч од порано , а и веќе не е тоа тоа што беше. Порано појако беше шо би се рекло. Поздрав до сите оние со кои делев убави моменти во и вон играта. Не ме заборавајте за собиранки за чуда, сак

read more »