Ambient on/off

Albanian Coast се враќа

3 Day 1,642, 03:24 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Здраво МАКЕДОНЦИ!
Како што знаете има договор помеѓу еАлбанија и еМакедонија со кој договор Албанците ни помогнаа да добиеме нафта со тоа што не прогласија за NE и со тоа го зедовме регионот [url=http://www.erepublik.com/en/main/region/Southeastern-

read more »

Македонија - Јужен сосед

19 Day 1,409, 09:52 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Цел ден ја пратам војната помеѓу овие две земји.
Првите две битки Македонија ги зеде лесно.
Третата битка која му припадна на нашиот јужен сосед беше доста изедначена но за жал ја изгубивме таа битка.
Четвртата битка беше уште понеизвесна но Макед

read more »

2 години ерепублик

70 Day 1,392, 07:14 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Здраво живо Македонци!!!
На ден 12.09.2009 лето господово или точно пред 2 години во Турција се роди darkan7 .За ереп дознав на форумот badijala и по препорака на Мартин Давиткоски сегаш

read more »

Кревање на востание

16 Day 1,354, 14:41 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Добро бе луѓе сватете дека кога се наоѓате во Македонски регион не кревајте востанија.
Со тоа трошите 1000 локални пари и и одмагате на Мaкедонија.
Значи кога ќе ви се појави вакво нешто
[img]http://img535.imageshack.us/img535/9423/[/img]

read more »

PanzeR OutLaWz Статистики и други информации

125 Day 1,219, 09:37 Republic of Macedonia (FYROM)

PanzeR OutLaWz

Статистики и други информации


Оваа статија е мало дообјаснување за случувањата од минатата недела и објаснување за фамозниот таканаречен рефунд.

Исто така ќе дадеме и малку статистика за PanzeR.

Значи да почнеме со “

read more »