Ambient on/off

Ollakko Ribs Pasisika, vai eikö olla???

12 Day 2,672, 16:42 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Meanwhile in Russia

Huhupuheiden mukaan on Venäjän ns. ennaltaehkäisevä diktaattori mennyt ja votkapäissään vahingossa eronnut MU:staan sillä seurauksella, että uudeksi diktaattoriksi on noussut ns. "vaihtoehtovenäläinen". Tämä ei turhia hö … read more »

Jaa oma Cendorr hetkesi

28 Day 2,665, 21:21 Published in Finland Finland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentTässä artikkelissa on tarkoitus kerätä 25 kommenttia ja tämä toivotaan saavutettavan muistelemalla … read more »

[Totuus] Presidentinvaaleista

27 Day 2,658, 10:27 Published in Finland Finland Political debates and analysis Political debates and analysis

Pitkän tauon jälkeen kuolleista herännyt Golpel on pyrkimässä presidentiksi. Heti heräämisensä jälkeen, hän pyrki eduskuntaan Unionin kautta, ja teki yhteistyötä PTO:n puolueessa toteuttaneiden tahojen kanssa. Farssiksi muodostuneessa

read more »

[Oppositio] Tokenit

7 Day 2,626, 09:15 Published in Finland Finland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Jatkoa Keijon hienolle artikkelille.

Suomi hankkimassa urhoollisesti resurssi-tokeneja kunnes...

[/
read more »

#vaihtoehtokansalainen

6 Day 2,609, 10:14 Published in Finland Finland Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentVuosi 2015 näyttää alkavan eSuomessa yllättävän aktiivisella poliittisella kuohunnalla. Ei tässä muuta, jatkakaa. … read more »