Ambient on/off

Поделба на храна и тенкови на сите членови на еВМРО!

105 Day 1,896, 03:37 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Да бидеме кратки и јасни, секој член на еВМРО 2 до 3 пати во неделата ќе добива по 5 q7 тенкови и 600 здравје!

Пријавувајте се во коментари, ќе направам јас список и ќе ја вршам поделбата!


Да живее еМакедонија!
Да живее еВМРО!

read more »

ДДВ и данок на плата - 10%

35 Day 1,783, 08:05 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Почитувани, како претседател на конгрес се почуствував должен да напишам едно објаснување во однос на денешните пуштени закони (за ддв и данок на плата).
Имено, на сите ни е позната лошата моментална финансиска состојба во која се наоѓа државата, а

read more »

Формирано новото раководно тело на еВМРО!

8 Day 1,735, 02:06 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Новиот извршен комитет на партијата го сочинуваат:

1. Slave warmaster
2. El Che G
3. [url=https://www.erepublik.com/

read more »

Програма во 30 чекори [Mr. Slave warmaster]

15 Day 1,731, 02:06 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Здраво живо македонци! Чест ми е да ви се обратам како нов претседател на еВМРО!

Не верувам дека постои македонец кој нема почит, на кого не му се распарчува душата кога ќе ги слушне првите 4 букви од најзначајниот за нас македонците, историски мо

read more »

РАСТУР СИСТЕМ ПОЗИРА!!!

44 Day 1,692, 16:10 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Кој се момците и едното наше златно девојче, што лудуваат со фиќулињата на еРепаблик?
Во прилог одат неколку слики од собиранките...


Од многуте воде

read more »