Ambient on/off

Двоглав ОреЉ

17 Day 1,832, 15:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Незнам момци и девојки каде видовте денес дека момакот држи калаш у рака?! Тоа е се само фотошоп за да се попали народот и да се направат тензии!
Јас од сопствени извори дојдов до две НОВИ фотографии, ама неможам да се одлучам која е правата, па сак

read more »

2 години Ерепублик

13 Day 1,793, 04:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Еве стигна и мој ред да пишам статиичка за 2 години “стаж“ во играва. Немам што да кажам многу освен тоа дека бев сведок на среќни и тажни моменти. Моменти на гордост, но и срам. Моменти исполнети со патриотизам, но и моменти исполенти со меѓусебни п

read more »

Споредба Шумоликовски-Меси

9 Day 1,792, 15:54 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1. Шумоликовски нема промашено пенал, Меси има.
2. Шумоликовски има 80 настапи за МАКЕДОНИЈА, Меси нема.
3. Шумоликовски има постигнато 1 гол за МАКЕДОНИЈА, Меси нема.
4. Шумоликовски е МАКЕДОНЕЦ, Меси не е.
5. Шумоликовски носи поголем број на к

read more »

Феликс и топката на Рамос

6 Day 1,790, 11:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Пред почеток на мисијата сите слушнавте за тоа дека треба да сруши некој звучен ѕид ауууу куров ми ленче, а у ствари првичната и најважна цел на Феликс беше да ја најде топката на Рамос.

Еве и TOP SECRET документ каде му се наложува под секој усло

read more »

Дундо Марое- Изреки

2 Day 1,790, 05:32 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поради буљаши што пријавуваат и рекордно добиени 5 ФП у рок од 2 дена го менувам насловот на добро познатите дела од нашиот мајчин јазик кој ги споделувам со вас!

Значи вака:

Македонскиот јазик секојдневно се збогатува со нови изрази, како и со

read more »