Ambient on/off

[MoEd] Shtepite : Mesim - Houses : Tutorial (SQ/EN)

20 4 days ago Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Përkthimi u mundësua nga: Endritt Zekka

Pershendetje shqiptar te nderuar,

Eshte e logjikshme te flasim per shtepite ne kete mesim : industri e re,resurse te reja, … read more »

[MoEd] Kontrata e trajnimit : a eshte per ju ? (SQ/EN)

19 Day 2,435, 10:17 Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Përkthimi u mundësua nga: Endritt Zekka

Pershendetje shqiptar te nderuar,

Sot, vendosa te flas per kontratat e trajnimit.Tani eshte paksa e veshtire te publikoj … read more »

[MoEd] Ekskluzive Brenda Panelit Te CP (SQ/EN)

10 Day 2,429, 11:10 Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Përkthimi u mundësua nga: Mustafa XXL

Pershendetje eShqiptar te nderuar,

Sot: une kam vendosur të flas për diçka që pak njerëz kishin qasje në, por shumë njerëz duan … read more »

[Kravenn]Kupa e re e botes(finalja) : donacionet ne ushqim dhe arme (SQ/EN)

13 Day 2,424, 12:31 Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Përkthimi u mundësua nga: Endritt Zekka
Pershendetje eShqiptar te nderuar

Sot,do ju shkruaj lidhur me garen qe po zhvillohet tani(Kupa e re e botes:finalja)
Adminet … read more »

[MoEd] Kompanite e lendes se pare dhe investimet (SQ/EN)

16 Day 2,421, 03:11 Albania First steps in eRepublik First steps in eRepublik


Përkthimi u mundësua nga: Endritt Zekka
Pershendetje eShqiptar te nderuar

Sot,vendosa te shkruaj ne lidhje me diqka thelbesore ne Erepublik “ekonomine”.Kompanite e … read more »