Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

I ask for a subscription

Гркот што сакал да проба со маж (виц)

9 Day 2,551, 16:03 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Грк посакал да проба маж. Отишол во една темна уличка, ставил на земјата 10 евра, се скрил во сенката и чекал некој да се наведне да ги земе парите, за да го среди на брзина.
Гледа се приближува Србин и ги гледа еврата. Гледа лево, десно, ја става … read more »

Епа ....тоа е !!! :)

16 Day 2,549, 03:04 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Еден ден, Диоген јадеше леќа од една чинија, седнат на прагот од некоја куќа. Во целата Атина не постоеше поевтино јадење од една чинија леќа. Со други зборови, доколку си јадел леќа, значело дека се наоѓаш во состојба на апсолутна сиромаштија.
Поми

read more »

only for a mission 3/3

39 Day 2,481, 06:41 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

celo e koga ima se ....ajde us 25 :) thx........

read more »

only for a mission 2/3

31 Day 2,478, 17:18 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ajde jovo na novo ,:) fala mnogu o7

read more »

only for a mission 1/3

36 Day 2,478, 06:46 Published in Indonesia Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ajde da ja zavrsam i vaa pomagajte ostavete komentar od vas vesnik za da vi komentiram,subnam ...fala mnogu o7

read more »