Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

ЕДНО ИМЕ ИМАМЕ ВО ДУШАТА ГО НОСИМЕ ЗА ТЕБЕ ЖИВОТ ДАВАМЕ ОООООООООООО


My Name Is MACEDONIA!

MACEDONIA FOREVER!
P.S. SOLUN IS MACEDONIA!

НАЈАКИ НАЈАКИ... Јао какви ПРЦОВИ! (Psycho The Great)

9 Day 2,335, 09:51 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle ordersHAIL
CHILE
BUGARIJA
MAKEDONIJA
Aurora


Одимееееее на уштеее еднааааааааа и да завршиме денеска со пиленцата доста ги испечивме дури и грев ме фаќат [/read more »

WTF ScymeX ПАК е БАНИРАН :@ (Psycho1992)

22 Day 2,324, 08:22 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Статија бр.50

Ова не е можно ејјјјјјјј!!!


[img]http://3.bp.blogspot.com/-C-JQOVbntgw/T3iPo2YZ1CI/AAAAAAAAC5k/076XMQ6PmNA/[/img] … read more »

Ден 2321... ДЕН за паметење (Psycho1992)

43 Day 2,323, 06:31 Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Статија 49.

Седам јас така дома и реков ќе учам полагам сеа утре понеденик и пусто учење наше со Фејзбук и со Ерепаблик не ојт, па си викам ај за БХ ќе испукам :) Чекав да се наполнам ФУЛЛ таман имав 200ФФ- 20 милиони и уште 10 од новиот ле … read more »

Реобјава: Итна реакција од сите Македонци (Psycho1992)

15 Day 2,287, 10:34 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Статијата превземена од тука:
http://www.erepublik.com/mk/article/-1-2376784/1/20

Имав мала дилема за да го напишам текстот, но со објавата на Чиле за нов сојуз http://www.erepublik.com/es/article/-mofa-informaci-n-sobre-alianzas-y-otras-read more »

ЕДНО ГОЛЕМО ФАЛА ЗА БРАТЧЕТО МОЕ (Psycho1992)

10 Day 2,221, 06:49 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial businessСтатија бр.47

Еден најголем поздрав до братчето мое и едно големо најголемо фала за поклонот шо го добив од него пред НОВА ГОДИНА

ДА СИ МИ ЖИВ И ЗДРАВ БРАТЧЕ И ДА СИ ИМАШ УБАВИ, СРЕread more »