Ambient on/off

Кршење на предизборниот молк [Gamble]

46 3 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Ќе бидам кратка и јасна.

Не напишав кандидатура просто за да не се повторуваме, сите имаме иста цел, сите сакаме да им ја наплатиме секоја минута од последниве две години.

Јас, како што гледате, уште еднаш решив да се вратам и да пробам да ја м

read more »