Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Beware,you're under the watch of an EAGLE!

101,Shqipëri!

6 Day 2,200, 03:33 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

read more »

SIGN!

14 Day 2,181, 04:30 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment
Hi everyone,I know that this ain't smth that has to do with the game itself but still I would like to share it with you in addition to gather more signs.

No … read more »

FITUESIT!

62 Day 2,130, 03:44 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentKëto janë rezultatet e votimeve të juaja:

[img]https://fbcdn-sphotos-a-a.akamaihd.net/hphotos-ak-frc3/1234523_10201407745223326_2090670317_n.jpg[/[/img] … read more »

Akademia e ndarjes së mirënjohjeve në eShqipëri(Të nominuarit)

57 Day 2,126, 14:50 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPërshëndetje sërisht burra dhe gra :) o/

Në këtë artikullread more »

Akademia e ndarjes së mirënjohjeve në eShqipëri(Nominimet)

31 Day 2,123, 05:24 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPërshëndetje burra dhe gra :) o/

Pasi që kohëve të fundit patëm një turbullimi ujërash në eShqipëri,menduam që do të ishte një thyrje e monotonisë dhe po ashtu një gjë shumë pozitive për … read more »