Ambient on/off

Dosadan dan

37 Day 701, 08:48 Serbia

Sinoć u ponoć po našem vremenu počela je dugo pripremana akcija združenih FORTIS/EDEN snaga RW u oblasti Manitoba. Ova oblast bogata drvetom je originalna teritorija Kanade, ali je danas u vlasti naših najbližih suseda i saveznika Mađara. read more »

Intervju sa User5

27 Day 698, 07:09 SerbiaUser5 je jedan od naših najaktivnijih igrača u eBiH. Bio je kongresmen u prethodnom mandatu, stalno je prisutan na čatu, aktivan je u DSS i vladi eRepublike Srpske. Čini mi se kao jedan od onih koji bi mogli da najbolje objasne šta se read more »

Da li se eSrbiji sprema TO (takeover)?

104 Day 695, 05:23 Serbia

Mnogi sad već podozrivo dižu obrve. Ne veruju da je moguće u državi sa treko 4000 aktivnih igrača napraviti TO, a moguće je. Postoje izvesna saznanja da naši stari znanci Borko i Viktor već izvesno vreme planiraju novi TO eSrbije ili read more »

Pogledaj dom svoj anđele

45 Day 694, 08:37 Serbia

Jedna od tema koje me u eRepublici zanimaju od samog početka je eBiH. Nastala kad i eSrbija od samog početka eBiH je pala pod snažan uticaj eHrvatske i praktično postala satelit. Na smom početku eBiH je proklamovala neutralnost, ali vrlo read more »

Draga strina Borkana,

35 Day 691, 06:58 Croatia


Čekam da me posetiša od kako si ti postala predsednica opštine Zapadna Uplašina.

read more »