Ambient on/off

Пето обраћање предсједника

9 5 hours ago Published in Montenegro Montenegro Political debates and analysis Political debates and analysisУ протеклих пар дана смо имали неколико узбудљивости како у еСвијету и савезу тако и у самој еЦГ.Наша држава је … read more »

Четврто обраћање предсједника

15 5 days ago Published in Montenegro Montenegro Political debates and analysis Political debates and analysisПрошло је неколико дана више од планираног за ово 4. обраћање али хтио сам да вам се јавим када мој план буде успио и да вам се обратим с слободне црногорске територије.

[img]http://www.[/img] … read more »

Треће обраћање предсједника

16 Day 2,613, 10:43 Published in Montenegro Montenegro Political debates and analysis Political debates and analysisПрошло је неколико дана од мојег последњег обраћања и за то вријеме се десило неколико интересантних ствари у нашој држави…

[img]http://www.dodaj.rs/f/3Y/l0/4mbBcfDv/predsjednik-divajder.[/img] … read more »

Друго обраћање предсједника

37 Day 2,606, 08:12 Published in Montenegro Montenegro Political debates and analysis Political debates and analysisКао што сам рекао трудићу се да вас често обавјештавам путем кратких чланака. Овог пута имам информације о састанку с хрватским предсједником , такође тражим власнике одређених организација.
read more »

Прво обраћање предсједника

31 Day 2,605, 06:34 Published in Montenegro Montenegro Political debates and analysis Political debates and analysisПрво да се захвалим свима на указаној прилици , ја и мој тим ћемо се потрудити да одрадимо што бољи посао овај мјесец. Надам се да ћемо 20. јануар дочекати са регијама у својем посједству.

read more »