Ambient on/off

илинденско востание 110 год. подоцна

16 Day 2,056, 06:57 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Почитувани соиграчи
Деновиве гледам дека поголем број од нас не се задоволни од тоа што нашите родни и матични територии ни се под ГЕЈСКА окупација, па затоа дојдов до една идеја да ја повториме историјата на 02.08.2013 год. на точно 110 годишнината

read more »

Тешки денови!

5 Day 2,046, 11:52 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

ВАКА ПОВЕЌЕ НЕМОЖЕ!

Како што и самите гледате секој ден имаме се помалку и помалку ресурси, секојднвно губиме и војни и територии и сме цело време приморани да се селиме и да трошиме пари за истите преселби а платите се минимални и веќе вака не мо

read more »

Кандидатура за конгресмен

0 Day 1,890, 07:41 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Еве и јас по подолго време откако сум во играва решив да се вклучам малку во ’’политика’’ преку мојата кандидатура за конгресмен. Нити во играва, нити во реалниот живот никогаш и ништо на никого не сум му ветувал а притоа да не го исполнам. Искрено и

read more »

Повик со сите е-Македонци!

6 Day 1,887, 11:09 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Оваа статија ја пишувам со една и единствена цел а тоа е следната: Ги повикувам и воедно ги охрабрувам сите оние кои се по потекло од нашата родна Македонија а од разно разни причини заминале (по други земји) во скоро или дамнешно време од е-Македони

read more »

Доста е!

22 Day 1,868, 06:33 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Секоја чест за луѓето кои се почетници и јас сум бил и знам дека е тешко кога немаш ресурси, храна....но крајно недолично е тоа што кога и да се отвори почетната страна на играва на десниот дел цело време некој нешто бара ( питачи ) де ПАРИ де … read more »