Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Ministry of Foreign Affairs - Republic of Macedonia

[МНР] Сите МоФа канали во е-Светот

22 Day 1,396, 19:28 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis
Се со цел да се олесни работата на идните амбасадори, Министерството за Надворешни Работи на еМакедониј … read more »

[МНР] Конкурс за Амбасадори + Реформи

31 Day 1,392, 18:43 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisВеднаш по смената на власта, си поставивме за цел да го направиме Министерството за Надворешни Работи [ … read more »

[МНР] Работни задачи МКД

55 Day 1,373, 06:55 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добар ден Македонијо,

инспириран од лавот наш најубав што единствен излезе со статија која му доликува на нормален разумен човек на која повикува да го правиме тоа што треба да го правиме, без да навреди некој решив колку толку да ве уходам во мом

read more »

[МНР] Преговорите за мир

53 Day 1,370, 19:32 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добра вечер Македонијо,
Денешните обврски ми завршија (Metal Discharge во Битола), така да сега на раат можам да пишам за шок-бомбата што падна во нашето еОпштество.

Значи ќе почнам од почеток, пред неколку дена беше нападнат нашиот главен град и

read more »

Резултати од конкурсот за амбасадори

8 Day 1,359, 12:07 Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Добра вечер Македонијо.

Дојде времет да се објават резултатите од конкурсот за амбасадори.
Од 29 потребни амбасадори досега се пријавија 19 амбасадори.
За земјите за кои немаше пријавени ќе го продолжам конкурсот се додека не се пријават доволно

read more »