Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

MAKEDONSHTINA

MISSION ACCOMPLISHED

5 Day 1,414, 02:00 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


СИТЕ НАЦИОНАЛНИ ЦЕЛИ СЕ ИЗВРШЕНИ. МАКЕДОНИЈА Е ПОБЕДОНОСНА!


МИСИЈАТА Е ЗАВРШЕНА


Hail Macedonia!! … read more »

ИНВИКТУС РЕГРУТАЦИЈА

0 Day 1,404, 10:35 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikИнвиктус објавува регрутација на нови членови.

Условите за влез се стандардните како и кај сите единици:
- работа во нашите фирми,
- носење на аватар,
- почитување на наред … read more »

еРепублика на МАКЕДОНСКИ ЈАЗИК

61 Day 1,382, 03:17 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Почитувани играчи на оваа стратегиска игра, поради тоа што Г-дин Плато-вич упорно одбива играта да биде на Македонски јазик, а сме 3-4 (читај 2) светска сила, одлучив да направам скрипта која ќе го тоа овозможи Се со цел да можат новите игра

read more »

Борбата за Западна Македонија

1 Day 1,373, 03:02 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Накратко и низ слики борбата за Западна Македонија!

Почетокот беше невообичаен но сепак изледаше еве вака:
0:5 за е-татарчина-та

Види поголема!

Како по

read more »

ПРОМЕНА НА ГЛОБАЛНО НИВО

7 Day 1,302, 00:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

НОВО! НОВО! НОВО! НАЈНОВО!!

еГРЦИЈА Е ЗБРИШАНА ОД СВЕТСКАТА еКАРТА


УШТЕ ПОНОВО!!! УШТЕ ПОНОВО!!
еМАКЕДОНИЈА СТАНУВА СЕ ПООГОЛЕМА И ПОГОЛЕМА.

ИСТОРИЈАТА СЕ ПОВТОРУВА и на еРЕПУБЛИ

read more »