Ambient on/off

[МзЕ] Отчет 30 септември

32 Day 2,141, 15:59 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial businessПочитувани,

Време е да го активираме весников од ова Министерство после долго време :)

Сами сме сведоци дека неколку месеци немавме конгрес, а со тоа и немавме можност да ги користиме парите од трезо … read more »

ОТЧЕТ Февруари - Март [МзЕ]

22 Day 1,934, 12:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial businessПочитувани,

најискрено ова беше мандат со големи предизвици.
Првата работа со која се соочив беа предизвиците поставени од Претседателот и волјата на тимот во целост да ги постигне целите кои ги постави. … read more »

[MзЕ] Извештај еРепублика ден 1782-1796

14 Day 1,798, 21:21 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial businessЗдраво

Ова е првиот извештај за потрошените средства овој мандат.
Малку задоцнет но подобро некогаш отколку никогаш


Извештајот е со малку поинаков метод од десегашните видени но во него се с … read more »

[МзЕ] Промена на Income Tax данокот

22 Day 1,701, 12:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial businessПоздрав еМакедонци/ки

Денеска го нападнавме регионот на Црна Гора "North Montenegrin Mountains" кои ќе го задржиме заради ресурсот кои го немаме односо "железото". Со тоа Македонија ќе дојде до 7/10 ресур … read more »

[MзЕ] Завршен отчет јуни 2012

50 Day 1,690, 06:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business
Почитувани,

Во претходната статија можете да ги погледнете извештаите од првата половина на мандатот. Во прилог ви го презентирам отчетот и за втората половина од мандатот.

Почетното салдо read more »