Ambient on/off

Misiune indeplinita, ne pregatim de urmatoarea

58 Day 2,897, 06:40 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Cu o mica intarziere ( de o saptamana ) am reusit sa strang curajul de a va prezenta cateva imagini de la meet-ul de care vorbeam in articolul precedent .

Multumesc

read more »

October meet in Iasi

27 Day 2,888, 04:41 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Buna ziua cetateni ,

Dupa cum am promis acum ceva timp , urmeaza un meet in Iasi. Intr-un final am decis data , ora si locatia. Datele problemei sunt urmatoarele :

Data : 19.10.2015
Ora : incepand cu 18:30
Locatia : Friend'

read more »

Bine ati venit in eRomania !

42 Day 2,886, 02:44 Published in Romania Romania First steps in eRepublik First steps in eRepublikCu asta m-am trezit astazi .. prima intrebare: Sa fie oare Baby Boom ?

Se pare ca da .. asa ca tot ce pot zice este:

Bine ati venit in eRomania !

[img]https://www.crossed-flag-pins.[/img] … read more »

Sfarsit de mandat

75 Day 2,877, 06:35 Published in Romania Romania Political debates and analysis Political debates and analysis

I am FREEEEEE .. asta ar fi cel mai bun inceput posibil dar totusi sa zic si cateva cuvinte despre aceasta luna . O luna incarcata , nu din punct militar cat din punct diplomatic .. dar care s-a sfarsit cu bine in opinia mea.

Dupa cum am … read more »

Iasi , it is time for a beer

14 Day 2,875, 01:54 Published in Romania Romania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Este simplu .. Vineri , 9 octombrie , invit toti erepublikanii la o bere in Iasi. Motivul: Hai sa zicem incheierea vacantelor, concediilor si sa incepem in forta un nou an scolar, universitar sau o noua perioada de munca.

read more »