Ambient on/off

Вицови / Шале

3 Day 1,378, 18:18 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1. Младиот професор Симо се оженил и децата од некој клас после часовите на таблата напишале:
"Ожени се Сима,
биче п*чка свима"
И кога го видел тоа Сим, ја избришал таблата и им напишал:
"Кад је био млаџи Сима,
јебао вам матер свима,
зато то

read more »

ВИЦ - Квиз

1 Day 1,370, 04:40 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Трпе се натпреварувал на квиз. Водителот го поставува прашање. Прашање за 500 денари : „Што е тоа, има волан, педали, две тркала и седиште на кое седиш, ги вртиш педалите и возиш?“

Трпе: Па тоа е велосипед!

Водителот: Па не е баш така. Гледам Т

read more »

Неколку вицови и зае*анции

5 Day 1,364, 04:48 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

1. Мало детенце го затвара папагалот во фриждерот и после 5-6 саати ја отвара вратата од фрижидерот и вика:
- Ииии кој гледам тукааааааа !!
А папагалот му вика : Пингвин п*чка ти матер! :)

2. Што се добива побрзо: СИДА или рак?
- Зависи што пу

read more »

4-та Мала ММ акција за весници чии сопственици се ФЕР момци

18 Day 1,290, 07:54 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Во првиот дел од оваа мала ММ акција се ставени само весници чии сопстеници SUB-нувале весници во ММ акции и пред се ги SUB-нувале весниците од моите пријатели кои јас сум ги SHOUT-ирал.

ТУТОРИЈАЛ: Држејќи го копчето Ctrl, со лев кли … read more »

3-та Мала ММ акција за весници чии сопственици се ФЕР момци

9 Day 1,287, 04:10 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Во првиот дел од оваа мала ММ акција се ставени само весници чии сопстеници SUB-нувале весници во ММ акции и пред се ги SUB-нувале весниците од моите пријатели кои јас сум ги SHOUT-ирал.

ТУТОРИЈАЛ: Држејќи го копчето Ctrl, со лев кли … read more »