Ambient on/off

5 Q5 tenkovi i 20 q2 lebcinaja

31 Day 1,823, 09:02 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

ako sakate da dobiete 5 q5 tenkovi i 20q2 lebcinja se sto ke treba da napravite e da glasate za naj ubavi oci za prokulin na sledniov link:
copy and paste on a blank page
ako samo prtisnite na linkot bez copy paste na prazen list ,

read more »

PODELBA NA Q5 TENKOVI

36 Day 1,707, 09:46 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Затоа што нема друг начин да се добие ММ медалот, и јас решив да направам поделба на тенкови.
Поделбата ќе се направи кога ке соберам 600 суб.
воте+суб+извик во коментар, Најсрекниот ќе добие 50 q5 тенкови.

read more »

ДА НЕ БИДЕМЕ НЕПИСМЕНИ ВО 2012 !!!

9 Day 1,505, 06:12 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Оваа статија ја пишувам по повод периодот што ни доаѓа(сигурно сите прочитаја се надевам), односно ќе имаме борба со три непријатели : Турција , Јужните и Утките.
Како што сигурно и самите гледате , клку што сами можиме да си наштеиме никој друг не

read more »

Како до пониска цена на златото

44 Day 1,439, 09:24 Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Почитувани е-Граѓани
Со оглед дека ова е моја прва статија очекувам да ме изненадите со по еден
SUB
VOTE
SHOUT

Најпрвен би сакал да го поздравам обидот на Дон Тас за намалување на цените на златото , кој иако беше неуспешен сепак подобро е да

read more »