Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Subscribe my newspaper and PM me your newspaper link and ill subscribe back.

Не се трошите! П.С. Помош

8 9 hours ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublik

Луѓе ни ја пуштаат источна македонија или знаат дека западна идеме одма после тоа или дека од кога ке ја освоиме источна они ке дигнат востание значи НЕ ПУКАЈТЕ 43:1 за нас водиме ако векје не стигнат и ги водиме само 20разлика тогаш пу

read more »

What the quack?

43 Day 2,039, 09:44 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

WHAT THE QUACK?

LETS TRY TO SAVE THE USA!read more »

Plato...

265 Day 1,959, 14:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

If he demands it....

Comment the vote and the subscribe number and ill give you 10q7 tanksread more »

Регионите се враќаат, НАЦРТАНО!

25 Day 1,922, 16:14 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Бидејки гледам има многу паметни луге ќе ви објаснам со слики...
Регионите на Иран(Iran) и Обединети Арапски Емирати(United Arab Emirates)
СЕ ВРАЌААТ![img]http://img69.imageshack.us/[/img] … read more »

Поделба на q2 пушки.

171 Day 1,920, 09:13 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Поделбава е само за тие што не се претплатиле предходно!За секоја претплата ќе добиете по нread more »