Ambient on/off

Re-објава ДАЛИ СТЕ ЗНАЕЛЕ ДЕКА (Мисија 1/3)

33 Day 2,483, 16:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поради тоа што ми требаат коментари за глупите мисии, решив да ја re-објавам мојата најпопуларна статија на erepublik која е напишана во времето кога бев доста популарен :P

Ве молам коментирајте и прочитајте нешто интересно :)read more »

ЗНАЕШ ДЕКА СИ МАКЕДОНЕЦ КОГА . . .

27 Day 1,474, 05:27 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

YOU KNOW U ARE MACEDONIAN WHEN . . . :PYour mother insist that “promaja” will kill you.
• Your “Baba” will not accept the fact that you aren’t hungry.
• When … read more »

◕ ◕ ◕ ◕ ДАЛИ СТЕ ЗНАЕЛЕ ДЕКА [ 9 ДЕЛ ] ◕ ◕ ◕ ◕

23 Day 1,469, 09:16 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

првиот број на весникот Macedonian Victory излезе на 1276 ден од новиот свет
--- Број 9
1469 ден од новиот свет

нови забавни, интересни и чудни информации.........
УЖИВАЈТЕ :D

read more »

*** I'M BACK!!! ***

19 Day 1,466, 06:39 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Добар ден еМакедонци.
По пауза од речиси 2 месеци решив повторно да се вратам на Eрепублик. Сигурно повеќето не ме ни знаат ни памтат бидејќи не се истакнував премногу и не солев многу памет … read more »

*****ДАЛИ СТЕ ЗНАЕЛЕ ДЕКА . . . [ PART 8 ] *****

27 Day 1,313, 11:01 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

**************************************ДАЛИ СТЕ ЗНАЕЛЕ ДЕКА*****************************************1. Во Велика Британија 1 од 4 компири се јаде во форма на помфрит.
2. Нилските коњи можат да живеат до 40 години во дивин

read more »