Ambient on/off

Поделба на 1000 Q7 оружја за удар против грците

131 Day 2,197, 12:10 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Во тек е битка против Грција и гледам дека сме бајги ослабнати во последно време и дека тешко би можеле да ја добиеме битката, но сепак наше е да дадеме максимум и да пробаме да победиме. За таа цел правам поделба на 1000 Q7 оружја и да помогнам на о

read more »