Ambient on/off

Молба до вас, моите соиграчи.

25 Day 1,458, 11:29 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentEDIT: BH-то го земав но по која цена, неразумноста на одредени луѓе знае да биде навистина скапа :/

Драги соиграчи.

Ќе ве замолам да ми дозволите да го фатам првиот БХ во наредната (7-ма) битка во Al Madinah. Имам намера да удр … read more »

The best WINS and FAILS on IRC ever.

5 Day 1,407, 14:10 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

In this article I present you some of the most stupid and most funny stuff that have been said on IRC and probably in general too :D.

I hope you will enjoy it.

<X> Brad do you have any issues with " burn in " on your plasma?
<Y> … read more »

Сузуки + таксист пе*ер = патос :D

11 Day 1,365, 09:31 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Се извинувам на тие што ќе ја сметаат статијава за спам и загушување на медиумскиот простор, ама вицов вреди да се прочита :D.
EDIT: Еве и уште еден виц гратис убаво да ми се испатосирате :D.

[img]http://smilys.net/riesige_smilies/[/img]

read more »

Нова стратегија ! [vazno]

24 Day 1,358, 20:08 Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysisВостанието во Red Sea Coast да се задуши што побрзо, за да може да заврши пред битката во Upper Egypt.
За тоа време да се спрема уште едно востание во Red Sea Coast и да се крене веднаш … read more »

Соопштение до нашите противници и нашите идиоти

22 Day 1,357, 14:35 Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Соопштение до противниците:
Драги наши противници.

Доколку изразите желба да кренете востание во Македонија, не се двоумете, повелете слободно.
Трошоците за ис
read more »