Ambient on/off

Државни организации, државна заработка

32 5 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business


Целта на оваа статија е понудување на идеја за користење на организациите во државна корист, како и исполнување на мисијата со 25 коментари.


Основна идеја

Една од државните организации би можела да биде користена за заработува … read more »

Наредби за ден 2806[МоД]+25 коментари (мисија)

27 Day 2,805, 12:33 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Battle orders Battle orders

Ми требаат 25 коментари за мисијата. Доколку сакате да ми помогнете, коментирајте.
Однапред ви благодарам.Гласајте и шаутирајте ја статијата од Министерството за Одбраread more »

РЕФЕРЕНДУМ - Резултати (EDIT)

39 Day 2,792, 14:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

Ова се резултатите од референдумот.


Следните граѓани го искажале своето мислење околу прашањата на референдумот:


4.65% од граѓанит

read more »

За Сантино... не не, ЗА СИТЕ! + РЕФЕРЕНДУМ

118 Day 2,790, 11:30 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

За референдумот скролај на крајот од статијата!


Гледам државата ни виси на конец... ма не бре, државата порано ни висеше на конец сега ни виси на влакно и тоа од оние од „грмушката“ на Сантино... па си викам ај да пишам јас … read more »

Диктаторство

9 Day 2,764, 16:55 Published in Chile Chile Political debates and analysis Political debates and analysisПотребено ли ни е да поставиме диктатор?

Секако дека добро би било да имаме диктатор, доколку имаме пари за луксузот.
Тоа освен заштита од пуч би ни овозможило и намалување на потребата од конгрес, а со тоа и трудот потребен за да осл … read more »