Ambient on/off

Кој верува, нека верува... кој не здравје

50 Day 1,826, 15:05 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво на сите по долго време пауза...

Неодамна земав акаунт кој е во голем минус 80k и стварно немам начин како сама да го решам тој проблем иако се одлучив да го земам и покрај минусот во кој што беше влезен претходниот сопственик. Инаку може
read more »