Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

SLOBODA ILI SMRT

ЗАКЛЕТВА !!!!!!!

20 7 days ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

ЗАКЛЕТВА

Се колнам во честа и крвта
Пролеана од генерации на јунаци пред мене
Дека ќе и’ служам верно на единицата
Волци и мојата татковина Р. Македонија
Со гордост и одговорност ќе ги носам
Во крв натопените обележја на единицата
Ќе бидам с

read more »

- PRC - Recruiting div2 , div3 and div4

50 Day 2,774, 11:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав Македонијо

[img]http://i.[/img] … read more »

SOBIRANKA !!!!!!

61 Day 2,740, 03:55 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Pozdrav do site eMakedonci i prijateli.Kako sto site znaete dobar del od nas pretezno sme ostanati za druzba i prijatelite vo igrava.Mislam deka e vreme da se najde nekoj da organizira edna dobra sobiranka letno vreme koga i dobar del od nas "

read more »

ZA VOLKOT

11 Day 2,638, 16:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Јас - човек со ладно срце на ѕверот
Јас сум волк што лае на месечината во текот на ноќта
Одам низ целиот свет и во никој верба немам
И за ништо не чувсвувам вина.
Кога сум во ужасна борба, победувам.
Ги заривам мојте заби во месото на злото,
За

read more »

Elitna MU samo za D4

117 Day 2,621, 00:18 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Kako sto kazuva naslovot mislam deka konecno dojde vreme za pravenje Elitna edinica samo za D4 igracite kaj nas.Siguren sum deka ako go nadmineme naseto ego toa mozeme konecno da go napravime.Znam deka podolgo vreme ovaa ideja opstojuva i e probana

read more »