Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Hail Kosova Liberation Army aka Ushtria Çlirimtare e Kosovës

Lufta për Kosovën

38 Day 2,355, 04:39 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Të dashur lojtar dhe bashkluftetar, sot pritet sulmi i eShqiperisë për tja kthy Kosovën Shqiperisë. Nga ky rast Ushtria Çlirimtare e Kosovës është e vendosur, qe ta ndihmoj kët nisme në çdo hap dhe me të gjitha mjetet qe i posedon.


Mbasi është

read more »

To all the serbs, who don't know history....

9 Day 2,352, 02:58 Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Serbs wake up and learn:

Serbian newspaper

Albanians are the native population in the Balkan

read more »

Shkurt, SHQIP, VOTO

1 Day 2,072, 23:52 Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Ju kisha lut te gjithve te votojn ket Peticion nga Koco Danaj drejtuar atyre qe na ndan para 100 Vjete!


VOTONIVOTE & SHOUTread more »

How do Indians communicate?

3 Day 2,051, 14:39 Albania Warfare analysis Warfare analysis

read more »

PE YONI, kqyr turbit!

7 Day 2,050, 13:07 Albania Warfare analysis Warfare analysis

PE YONI, kqyr turbit,
per tri dite do ta marre Indine.

O per tri dite do ta marre Indine.
E marre Karnataken e marre Keralin

E marre Karnataken e marre Keralin
O Mushjet mendja do ta marre Andhra Pradeshin.

Andhra Pradeshin koka ngushtu

read more »