Ambient on/off

Ckckckck

35 Day 2,478, 01:38 Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

INI BUKAN ARTIKEL SINETRON ATAU CARI MISI 25 KOMEN DAN SEJENISNYA ! Jangan ngarep imbalan dari komen di mari!!

Sibuk RL membuat ane dan mungkin sebagian pemain lainnya udah mengurangi porsi atau ga mau lagi ikut campur sama politik * … read more »

[FRONTAL] We'll Always Walk With You - WahyuMedox Second For eIndonesia

16 Day 2,326, 20:09 Indonesia Political debates and analysis Political debates and analysis


Untuk eNegeriku Untuk eIndonesiaku
Hail eINDONESIA


Dengan ini kami dari tim revitalisasi front pancasila atau yang biasa disebut golongan tua yang terdiri dari pemain-pemain yang sebenarnya … read more »

[FRONTAL] Uji Kreasi mu

18 Day 2,251, 00:14 Indonesia Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Males basa basi.. Gw disini sebagai perwakilan Partai FRONTAL mau adain kayak lomba kecil la.. Berhubung kemaren kecetus ide kita mo bikin Jaket dengan unsur Partai FRONTAL, ya kenapa ga sekalian aja bikin lomba design jaketnya disini. Mana tau bisa

read more »

[PPP] Kalkir for President Party

12 Day 2,125, 22:08 Pakistan Political debates and analysis Political debates and analysis

Hello my friend



Just to the point... Vote me as President Party of Pakistan Progressive Party.. If you all ask why you

read more »

[dMoMC] Little Fun From MoMC for u :D

11 Day 2,034, 23:09 Pakistan Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


ok lets make simple in here :P.. coz actually im in my lazy mood but my boss Dawood ask me for work as deputy in weekend !!! /me slaps Dawood... … read more »