Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

nema description

Кој има поголеми облини во меѓуножјето

4 Day 1,821, 10:51 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Одлучете сами xD

или

Осеќам само понежниот пол во играва гласал ЗА!
Фала многу пријатно

read more »

Нов НИК!!!!

6 Day 1,808, 10:09 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Здраво на сите што ја читате статијава.


Како што е и насловот така е и текстот....


Сакам да сменам некој понормален ник но немам многу пари па би бил благодарен да ми излезат некој 50 луѓе што би сакале да донираат по 0.1 голд :)


Фала

read more »

За МАКЕДОНИЈА со ♥ !!

12 Day 1,780, 14:37 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Warfare analysis Warfare analysis

Целта на статијава ми е да ги мотивирам сите еМакедонски борци.


1.Еве како игледаше мојот акаунт сабајле

2.Еве како изгледа сега [img]http://img37.imageshack.us/[/img]

read more »

Админите ме Репнаја

6 Day 1,769, 06:06 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Financial business Financial business

Ако сака некој да ми излезе во пресрет во овје тешки еДенови би му бил благодарен.....

По големиот број пријави што ги добив админите решија да ме банираат на 2 дена и да ми пратат порака дека сум имал мулти, мада тоа не е точно и немам МУЛТИ!!! с

read more »

Бесплатни Тренинг ЦЕНТРИ!!!!

3 Day 1,760, 03:47 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Чисто информативно да не се збуните треnирањето ќе си кошта колку што беше и порано :D:D:D

Едиснтвената промена е само што тие имале 2 тренинг центри сега ги имаат сите 4 тоа е измената ги добиваат беспари само Тренинг центрите а треnирањето пак с

read more »