Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

Gazetë periodike që synon argëtimin,njoftimin dhe debatin në artikujt e saj për të gjithë lexuesit.

Kandidim PP[Lëvizja Mëmëdheu]

27 Day 2,484, 16:11 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPërshëndetje lexues pas disa muajsh dhe faleminderit që po lexoni, po shkruaj për faktin dua të shpall kandidaturën time për kryetar të partisë [url=http://www.erepublik.com/read more »

Lëvizja Mëmëdheu

18 Day 2,131, 13:15 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysis

Edhe pse politika në këtë lojë nuk ka qenë një nga objektivat e mi vetjak fillestar më duhet ta pranoj që më ka argë … read more »

[MoFA]Qeveritë e huaja

20 Day 2,122, 12:15 Published in Albania Albania Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentPërshëndetje për ju që po e lexoni artikullin, në pëpjekje për … read more »

Ekipi i Ambasadorëve i eShqipërisë[MoFA]

15 Day 2,121, 09:25 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPërshëndetje të gjithë në një tjetër artikull ku dua të … read more »

Pamje nga Kongresi 3

14 Day 2,120, 13:53 Published in Albania Albania Political debates and analysis Political debates and analysisPërshëndetje pë herë të tretë në takimet me kongresin ku unë si deputet i kongresit Shqipëtar tregoj se si kam votuar projektligjet më të fundit të propozuar nga Presidenti apo pjesëtar të tjerë të … read more »