Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

xXx

Поделба на тенкови --МНД--

22 Day 2,636, 08:40 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentЗдраво почитувани наши членови,ние раководството на МАКЕДОНСКОТО НАЦИОНАЛНО ДВИЖЕЊЕ како што најавивме поделба з … read more »

3 до 12 (МНД)

36 Day 2,616, 05:48 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани еГраѓани на еМакедонија...или почит до сите оние кои се осеќаат како МАКЕДОНЦИ во оваа игра...

НЕ Е 5 ДО 12...ТУКУ 3минути до 12!

Пред да започнеме со она што сакаме да го изја … read more »

МНД-ДО НАЦИЈАТА!

26 Day 2,581, 13:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани еГраѓани,во овие тешки времиња се обидуваме како и секогаш активноста на македонските играчи да ја кренеме на повисоко ниво,нашата функција како една од постарите партии во Македоread more »

Моите 5 минути!

73 Day 2,521, 09:42 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) First steps in eRepublik First steps in eRepublikПеток е,жешко е пекол...чекам автобус за накај дома да се вратам од работа,чекам пола саат во секој момент се надевам да дојде,гледам средношколци седат на клупа дечко и девојка гread more »

ЕДЕН ЛУД ЗИМСКИ ДЕН. No.1

43 Day 2,508, 11:04 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment


Па драги мои,беше една зима луда и незаборавна...
-Се враќав од работа 1ва смена,работев во ЈКП,додека возев накај дома по пат си мислев колку животот би бил прекрасен доколку си фата … read more »