Ambient on/off

About my newspaper

Open Wiki page

xXx

ХА ХА ХА

23 20 hours ago Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainment

Поздрав РОЏАЦИ!

Долга е и широка да објаснување ситуацијата која бидна,за мене не е ни битна...

Мојот мандат додека беше,за мене и многумина други беше најдобар во последните 2-3 години...како и да е,и тоа не е битно пошто одредени 35год … read more »

ЕВЕ ЗОШТО Е ОВАА ДРАМА! --Mr.Santino

88 Day 2,790, 07:56 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysis

ЌЕ ВИ ПИШАМ КРАТКО И ЈАСНО!

3 ГОДИНИ КУКАТЕ КАКО НЕМАМЕ ТЕРИТОРИЈА,КАКО САКАТЕ НАП ДА ИМАМЕ,А КАКО ЌЕ ИМАТЕ КОГА НЕ ПОЧИТУВАТЕ НИ НАРЕДБИ НИ ПУКАТЕ ЗА МАКЕДОНИЈА ВО ВАЖНИ БИТКИ?

ЕВЕ ВИ СЛИКИ ОД ЦЕЛАВА РАБОТА...


[img]http://i.imgur.[/img] … read more »

КАНДИДАТУРА ЗА ПРЕТСЕДАТЕЛ -(Mr.Santino)-

69 Day 2,782, 18:28 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани МАКЕДОНЦИ и МАКЕДОНКИ и сите оние кои се чуствуваат така!

Веќе 3 години како Македонија е без своја економија и се наоѓа на слепа ули … read more »

Активирање на воената единица-Sons of Anarchy-има и рамки за аватари!

18 Day 2,772, 10:26 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Social interactions and entertainment Social interactions and entertainmentОваа статија е во името на сите членови на Sons of Anarchy.

Со гордост како командир на старо-новата еди … read more »

Во врска со Србија -((МНД))-

50 Day 2,764, 09:36 Published in Republic of Macedonia (FYROM) Republic of Macedonia (FYROM) Political debates and analysis Political debates and analysisПочитувани Македонци,ние како партија која е создадена за да чува Македонија,и да ја води кон успехот и старите патеки,сакаме да кажеме дека веќе подолго време се трудиме да докажеме дека соread more »